Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

NOSALE – Δεν είναι προς πώληση

(Από την offsite)

"Ούτε τον πουλάω, ούτε τον νοικιάζω" ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Δημήτρη Κοντομηνά σε ότι αφορά το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια κλειστού γεύματος για επιλεγμένους δημοσιογράφους και κατόπιν ασφυκτικού pressing των δημοσιογράφων, αλλά ο ισχυρός άνδρας του καναλιού δεν έμεινε μόνο σ' αυτό. Μαζί με τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του Alpha Γιώργο Χουλιάρα, γνωστό στην Κύπρο από την παρουσία του τις πρώτες μέρες του στησίματος του Mega Κύπρου, αποκάλυψαν πως το κανάλι στις αρχές του 2008 θα λανσάρει τρεις νέες σειρές και μια νεανική σειρά που γυρίζεται ήδη υπό την γενική επίβλεψη του Λάκη Λαζόπουλου.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Ο Θεός να μας ελεήσει...



Ε, όϊ και αυτόγραφα... Για τ' όνομα του Θεού. Τελικά θα μας ζητήσετε να σας βραβεύσουμε κιόλας.Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του, όπως ελάλεν και η γιαγιά μου.

Ρε παιδιά, ποιος αποφάσισε ότι όσο πιο βλακώδες είναι κάτι, τόσο πιο πολύ πουλά; Έχω την απορία. Είναι δυνατόν να βάζεις τέτοιο logo και να ζητάς από κάποιους να χάσουν το χρόνο τους να σε παρακολουθήσουν. Κύριε ελέησον δηλαδή....

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Η πρώτη μας ψηφοφορία

Έληξε σήμερα η πρώτη μας ψηφοφορία, σε τρεις κατηγορίες. Τα αποτελέσματα είναι:

Καλύτερη τηλεπαρουσιάστρια
1. Κατερίνα Αγαπητού (MEGA) 30 ψήφοι - ποσοστό 56%
2. Αιμιλία Κενεβέζου (PIK) 10 ψήφοι - ποσοστό 18%
3. Γωγώ Αλεξανδρινού (MEGA) 10 ψήφοι - ποσοστό 18%
4. Έλενα Αποστόλου (MEGA) 8 ψήφοι - ποσοστό 15%
5. Μαίρη Χαρίτωνος (SIGMA) 4 ψήφοι - ποσοστό 7%

Καλύτερος τηλεπαρουσιαστής
1. Βίκτωρας Παπαδοπουλος (MEGA) 22 ψήφοι - ποσοστό 55%
2. Ονούφριος Σωκράτους (CNC Plus) 17 ψήφοι - ποσοστό 42%
3. Ανδρέας Γιόρτσιος (SIGMA) 5 ψήφοι - ποσοστό 12%
4. Δημήτρης Ευθυμίου (ΑΝΤ1) 3 ψήφοι - ποσοστό 7%
5. Σταύρος Κυπριανού (ΡΙΚ) 2 ψήφοι - ποσοστό 5%

Καλύτερος ανταποκριτής
1. Θησέας Ιωάννου (ΑΝΤ1/VOX) 25 ψήφοι - ποσοστό 64%
2. Ευθύμιος Δίπλαρος (ΑΝΤ1) 6 ψήφοι - ποσοστό 15%
3. Ελευθερία Παϊζάνου (MEGA) 6 ψήφοι - ποσοστό 15%
4. Τάκης Αντωνιάδης (ΡΙΚ) 4 ψήφοι - ποσοστό 10%
5. Νατάσα Χριστοφόρου (MEGA) 4 ψήφοι - ποσοστό 10%
6. Σωκράτης Σωκράτους (MEGA) 4 ψήφοι - ποσοστό 10%

Σε αυτή την ψηφοφορία, είχαμε 2 εκπλήξεις και παραλίγο και μια τρίτη.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία για την καλύτερη παρουσιάστρια, οι επισκέπτες του blog μας επέλεξαν την νεαρή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Μέγα, Κατερίνα Αγαπητού, πρώτη με ποσοστό 56%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το φυσιολογικό "φαβορί", την Αιμιλία Κενεβέζου με ποσοστό 18%. Δύσκολα μπορεί κάποιος να αναλύσει τέτοιες ψηφοφορίες, το βέβαιο όμως είναι ότι ο κόσμος αρχίζει να δείχνει, έκδηλα πια, την επιθυμία του να βλέπει νέα κι' ευχάριστα πρόσωπα στην τηλεόραση.


Στην κατηγορία του καλύτερου παρουσιαστή, πρώτος για ακόμα μια φορά ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος με 55%. Πολύ κοντά, με 42% είχαμε τον Ονούφριο Σωκράτους που δείχνει να αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές στο χώρο των media.


Η δεύτερη έκπληξη της ψηφοφορίας μας ήρθε από το Θησέα Ιωάννου, ο οποίος με ποσοστό 64% μονοπώλησε ουσιαστικά την κατηγορία του καλύτερου ανταποκριτή. Τόσο το ωραίο παρουσιαστικό του, αλλά κυρίως τα πολύ καλά και δυνατά ρεπορτάζ που ετοιμάζει για τις ειδήσεις του ΑΝΤ1, δείχνουν να έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, που και σε αυτή την περίπτωση, δείχνουν ξεκάθαρα την επιθυμία τους για νέα πρόσωπα στην τηλεόραση.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Το μεσημεριανό του Mega

Καλό το μεσημεριανό του Μέγα αλλά θέλει δουλειά... Αξιόλογη προσπάθεια, άρκετά καλή η παρουσία της Γωγώς (λίγη ακόμα αυτοπεποίθηση θα βοηθήσει) αλλά γενικά μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Όπως και να το κάνουμε, είναι η πρώτη εκπομπή, σίγουρα στο μέλλον θα πάει καλύτερα.
Και επειδή το προαναγγείλαμε από χθες, ένα μικρό σχόλιο και για την Κατερίνα Αγαπητού που κι αυτή (στο τετράλεπτο που παρουσιάστηκε) ήταν αρκετά καλή και για άλλη μια φορά μας κέρδισε με την χαρούμενη κι ευχάριστη παρουσία της...
Μπράβο στο Mega... Είμαστε μαζί σας...

Σταύρος Κυπριανού και ημερήσιος τύπος

Αγαπητέ Σταύρο Κυπριανού. Σου το ζητάμε σαν χάρη. Αν είναι δυνατόν, κάθε πρωί που διαβάζεις τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, γίνεται να το κάνεις λιγάκι πιο γρήγορα; Κυριολεκτικά "τσακρούμεν" μέχρι να ακούσουμε την επόμενη σου λέξη. Μη μας χαλάς την καλή είκόνα που έχουμε για σένα, με αυτές τις ατέλειωτες παύσεις που μεσολαβούν από τη μια σου λέξη στην άλλη...

Το κεντρικό δελτίο του MEGA το Σαββατοκυρίακο

Ευχάριστη είναι η αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της Έλενας Αποστόλου στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του "Μεγάλου" καναλιού το Σαββατοκυρίακο. Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για μια σωστή παρουσία στο χώρο των δελτίων, κι αυτό μετρά στα θετικά του Mega. Άσχετα με τα νούμερα που παρουσίαζει κάθε μέρα η AGB, αυτά εμείς τα ακούμε βερεσέ... Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητούμε αυτές τις μετρήσεις. Στο θέμα μας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Έλενα Αποστόλου για την άψογη παρουσία της στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και εις ανώτερα!!!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Ευχαριστούμε τον CNC Minus TV

CNC MINUS TV, σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και την ανάρτηση στο blog σου της σελίδας μας.
Αυτό πάει να πει σωστός τρόπος αντιμετώπισης. Ο τρόπος που μας υποδέκτηκες σε τιμά ιδιαίτερα...
Ανταποδίδουμε τις ευχές με όλη μας την εκτίμηση

Μεσημεριανό στο MEGA από αύριο Δευτέρα

ΝΑ ευχηθούμε πρώτα πρώτα καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια του Μέγα στη μεσηβρινή ζώνη. Από ότι ακούσαμε και μάθαμε, θα είναι το κάτι άλλο (διαφορετικό δηλαδή) από τα υπόλοιπα μεσημεριανά προγράμματα. Για όσους κουράστηκαν τις πολιτικές, προεκλογικές κοκορομαχίες, τον Πάλμα, τον Άντρο Κυπριανού, τον Αβέρωφ, το Λευτέρη Χριστοφόρου και το Συλλούρη να μαλλώνουν (αυτοί είναι για το μεσημέρι, οι αρχηγοί μαλλώνουν το βράδυ), ιδού η εναλλακτική λύση. Κάτι άλλο εκτός από πολιτικομαζοχισμούς.
Μάθαμε ακόμα ότι η Γωγώ Αλεξανδρινού θα έχει και παρέα στην παρουσίαση του προγράμματος. Πρόκειται για τη νέα και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Αγαπητού που λίγο μετά την παρουσίαση των μικρών δελτίων του Μέγα, οι διευθυντές του σταθμού την διάλεξαν και για το μεσημεριανό. Εμείς γνωρίζουμε καλά και τη Γωγώ και την Κατερίνα και είμαστε σίγουροι ότι θα "σκίσουν"...
Περιμένουμε με αγωνία το αυριανό ντεπούτο τους!!!!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Πρωϊνά μαγειρέματα...

Να πούμε ότι βαρεθήκαμε αυτές τις πρωϊνές συνταγές και μαγειρικές με τον μονότονο, άχαρο και αντιτηλεοπτικό τρόπο που μας σερβίρουν ΡΙΚ και Σίγμα; Να το πούμε γιατί άρχισε να μας πιάνει το "κάτι τις μας". Άμα ο άνθρωπος δεν έχει φαντασία (ο σκηνοθέτης δηλαδή) και δεν έχει και πολύ σχέση με την τηλεόραση, ότι και να κάνει, δουλειές "μισοδότζιη" θα κάνει... Ρε παιδία, δεν πιάνετε καμιά ιδέα από καμιά άλλη χώρα (για το όνομα του Θεού, όχι από την Ελλάδα) να δούμε και 'μεις κάτι το αξιόλογο σ' αυτές τις εκπομπές σας; Φτάνει πια τα προσποιητά λόγια, τις "χαμένες" λέξεις, τις άναρθρες κραυγές και τα ψευτουπονούμενα...
Αλλάξτε τα, ή άπλά πετάξτε τα...

Γεωργίου speaking... Καλόόόόόόό



Πες τα μεγάλε....

Έλεος, έχει και η "αποβλάκωση" τα όρια της

Η αποβλάκωση ήταν το θέμα της χθεσινής (21/11/07) εκπομπής της Ελίτας Μιχαηλίδου με το Γιάγκο Μικελλίδη. Δεν θα πούμε πολλά. Απλά μας αποβλάκωσαν με τα όσα ακούσαμε και είδαμε. Και καλά ο γιατρός, είναι η δουλειά του, είναι και γνωστός ιδιόρυθμος, έχει όμως μια γνώση του θέματος. Για την Ελίτα όμως τι να πούμε; Δε βρέθηκε κανένας "ειδικός" εκεί στο ΣΙΓΜΑ να αντιληφθεί ότι η κοπέλα δεν έχει χαπάρι από τέτοια και με τον τρόπο που προσεγγίζει τα σοβαρά αυτά θέματα μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει; Ως ένας νέος Μικρούτσικος δηλαδή που σε όλα είναι μέσα. Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει...
Νομίζουμε πως είναι καιρός το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να λάβει δράση. Δεν είναι δυνατόν όποιος πιάσει ένα μικρόφωνο να παριστάνει και τον ειδικό, τον ψηχολόγο, τον κοινωνιολόγο και γενικά όλα τα εις λόγο...
Έλεος. Λυπηθείτε τον κόσμο που νομίζει ότι ακούει τις απόψεις ειδικών και βασίζεται στα λόγια της...

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Λαζόπουλος ο Μοναδικός!!!



Μας αρέσει πολύ. Νάχαμε ένα τέτοιο και στην Κύπρο. Φτάνουν πια τα σαχλά κυπριώτικα και άχαρα μουρόχαβλα....

Πως κρίνουμε εμείς τις παρουσιάστριες της τηλεόρασης

Επειδή μας ρώτησαν πως διαλέξαμε τις παρουσιάστριες για το γκάλοπ μας, απαντούμε ευθέως. Εμάς δεν μας νοιάζει ούτε πόσα χρόνια κάνει κάποια τηλεόραση ούτε πόσες εμπειρίες έχει ούτε και πόσος είναι ο μισθός της. Αυτό που κρίνουμε είναι αυτό που βλέπουμε κι αυτό που μας βγάζει το κάθε άτομο που μας λέει τις ειδήσεις.
Η δική μας προτίμηση είναι αυτή που βλέπετε στο γκάλοπ μας. Και παλιές και νέες παρουσίες στο "γιαλί".
Έτσι το βλέπουμε κι έτσι πράτουμε.
Σ' όποιον αρέσουμε (αυτό για όσους ήταν πολύ έντονοι στις απόψεις τους κόντρα στις δικές μας)...

Δελτία ειδήσεων, όχι κους κους...

Καιρό τώρα παρακολουθούμε ολοένα και περισσότερες μαλακίες να διανθίζουν τα δελτία μας. Και εκεί που ασχολούνται με τα σοβαρά κοινωνικά και άλλα προβλήματα του λαού, εκεί που μας δείχνουν θεομηνίες, εκρήξεις, πολέμους και εκατοντάδες νεκρούς... τσουφ(!) ξεπετάγεται μια Πάρις Χίλτον ή μια Γουίτνεϋ Σπήαρς και μας αλλάζει το αδόξαστο.
Ρε παιδιά, δεν φτιάχνετε 2-3 μεσημεριανά κουτσομπολίστικα να μας "προσφέρετε" με την όρεξη σας αυτές τις άχαρες κι ανούσιες μαλακίες. Είναι ανάγκη να τις τρώμε στη μάππα την ώρα των ειδήσεων; Ποιος σας είπε ότι νοιάζετε κανένας για το ποιος πηδάει ποια ή τι εσωρουχα φορά η τάδε ηθοποιός; Το να μιμήστε την ελληνική τηλεόραση (ΑΛΤΕΡ και ΣΤΑΡ κυρίως) δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αλλάξτε μυαλά, πριν αλλάξουμε εμείς κανάλια...
ΤΩΡΑ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Mega τώρα, "Λόγος" τότε...



Το φετεινό trailer του Mega Κύπρου



Το πρώτο trailer του "Λόγου"... Παλιό αλλά καλό