Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

X - (Καρακατίνες...) Factor


Καρακατίνες...

Πρώτη φορά, τόση βλακεία, ασυναρτησία και καρακατινιό μαζεμένα σε μια εκπομπή.
Άτομα που υποτίθεται πως έχουν ένα επίπεδο (έτσι τουλάχιστον νομίζαμε) μας έχουν ταράξει το νευρικό σύστημα και μας αναγκάζουν να κάνουμε ζάππινγκ.

Ακούστε να φρίξετε (αν και θα το έχετε δει και μόνοι σας...)

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλει (είπε) να κάτσει στο θρόνο που κάθετε η Γκαγκάκη!!! Ακούστε τι είπε ένας άνθρωπος, συνθέτης που δούλεψε με ΟΛΑ τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού. Θέλει το θρόνο της Κατερίνας! Ποιο θρόνο καλέ; Επειδή κέρδισε ο Λούκας πέρσυ, πήρε αυτή θρόνο; Και γιατί; Μήπως του έμαθε να τραγουδά ή του έκανε μάγια και έγινε φωνάρα; Ε, ρε κατακαημένα βούρλα!!!
Και ένα άλλο τρομερά μεγάλο "μαργαριτάρι" του "μεγάλου" Θεοφάνους. Όταν διάλεγε τις τέσσερις του για τον τελικό. Λέει λοιπόν σε μια από τις υποψήφιες: "Είσαι φωνάρα, έχεις τέλειο παρουσιαστικό, τρομερό χαμόγελο, θαυμάσιο χαρακτήρα, επικοινωνείς με το κοινό... Έχεις", της είπε "τα εννέα από τα δέκα χαρακτηριστικά ενός νικητή. Δεν έχεις όμως το δέκατο". Και ποιό ήταν το δέκατο παρακαλώ; ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ του Θεοφάνους ήταν το δέκατο. Και το ένστικτο του, είπε, τον έκανε να την απορρίψει!!!
Τι σκατά, συνθέτης είσαι ή μέντιουμ;

Βγήκε (ακούστε μα......ς) η κριτική επιτροπή έξω από την αίθουσα που γίνονταν τα auditions και "θύμωσαν" σε αυτούς που περίμεναν τη σειρά τους, γιατί οι προηγούμενοι δεν ήταν καλοί... Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο.


Βγαίνουν τα παιδιά να τραγουδήσουν, τους λένε ήσουν "στημένος". Την επόμενη βδομάδα βγαίνουν και "κουνιούνται" κάπως, οι ίδιοι τους προσβάλουν, τους κατσαδιάζουν, μόνο που δεν τους βρίζουν... Κι όλα αυτά γιατί ανήκουν στην ομάδα του "άλλου" κριτή.


Ο Λεβέντης θύμωσε γιατί δεν ήταν προτεινόμενος κάποιος από την Κύπρο, είπε, και ήταν ένα από τα γκρουπ του. Πέρσυ, διάλεξε 4 κοπέλες, οι 3 του έφυγαν από την αρχή και έμεινε με μια μέχρι μια βδομάδα πριν τον τελικό. Κι αυτή η μια ήταν από την Κύπρο. Τότε του άρεσε, φέτος του βρωμά.

Ρε δε μας παρατάτε λέω 'γω... Που σας βάζουν βόμβες κάθε βδομάδα, διακόπτεται τη ζωντανή εκπομπή, δε λέτε τίποτα σε κανένα, βάζετε κονσέρβες για μια ώρα, και μετά ξαναρχίζετε χωρίς ένα συγνώμη, μια εξήγηση. Σαν να μας έχετε υποχρεωμένους να σας βλέπουμε χωρίς διαμαρτυρία.
Έλεος πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: