Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Και μετά λέτε πως βρίζουμε το Θεοφάνους...

Sony music: Η αποχώρηση της Ήβης ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους


Η μεγάλη δισκογραφική εταιρεία με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον Γιώργο Θεοφάνους και αφήνει υπονοούμενα για "στημένα" αποτελέσματα...

Η εταιρεία έχει τα δισκογραφικά δικαιώματα τόσο για τον νικητή όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες του x-factor και πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single της Ήβης που αποχώρησε από το παιχνίδι στο προηγούμενο live.

Τώρα η Sony music δημοσιοποιεί μια ανακοίνωση "βόμβα" με την οποία εκφράζει τα παράπονά της και στρέφεται με υπονοούμενα κατά του Γιώργου Θεοφάνους ενώ λέει ότι η αποχώρηση της Ήβης "ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους".

Η ανακοίνωση λέει:

"Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show X-Factor.
Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο X- Factor οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρεία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό Ant-1 σε συνεργασία με την εταιρεία μας.

Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στα πλαίσια της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρείας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της Παραγωγής του X-Factor και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Ant-1.

Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.

Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον X-Factor και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.

Η αξιοπιστία της Sony Music, του Ant-1 και του διεθνούς X-Factor δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009!"

1 σχόλιο:

lampros είπε...

e eise kathisterimenos anthrwpe m...diavase kala tin anakoinwsi na katalaveis ti leei i sony ...e vlaka vlaka...i sony evgale ta matia tis moni tis...alla ipo tin anonimia t blog grafeis malakies