Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Της AGB το κάγκελο

Καλά, μπορούν να "κανονίζουν" τις μπίζινες τους όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα. Αλλά να προσπαθούν να μας δουλεύουν μέρα μεσημέρι (όχι αυτό του ΡΙΚ, το κανονικό) οι κύριοι της AGB, είναι κάπως... άτσαλο να το πω;
Μια ζωή παρακολουθούμε ελληνική τηλεόραση. Είτε ζωντανά, είτε σε κονσέρβα. Πως διάολο τώρα έχουμε τοοοοοοοοσες μεγάλες διαφορές στην τηλεθέαση από την Ελλάδα, αυτό μόνο ο "Θεός" μπορεί να μας το πει...
Αν για παράδειγμα στην Ελλάδα τον Οκτώβρη οι τηλεθεάσεις ήταν οι πιο κάτω,

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (Mega) 29,9%
ΓΟΡΓΟΝΕΣ (Mega) 26,8%

Ο ΦΑΡΟΣ (Antenna) 23,7%
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΖΑ (Mega) 22,9
ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ(Antenna) 22,3%
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Mega) 26,9%
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ (Mega) 21,4%
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ (Mega) 21,9%
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (Mega) 25,2%
BIG BANG (Mega) 23,7%

πως κανένα από όλα αυτά δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των "πρώτων" της Κύπρου...
Δηλαδή θέλετε να πιστέψουμε ότι εδω στην Κύπρο βλέπουμε μόνο Βραζιλιάνικες μ***κίες???


Κύριοι, AGBηδάδες!!! Ποιους νομίζετε ότι δουλεύετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

3 σχόλια:

Phaidonas είπε...

etsi etsi :)

mmexer είπε...

Πλέον μπορείς να βρεις τις σειρές στο ίντερνετ και να κατεβάσεις τα επεισόδια πριν να τα δεις στην Κύπρο. Η μέσω Νova (παράνομα)

Στην Ελλάδα όταν το 99 τα βραζιλιάνικα ήταν μόδα στην Κύπρο δεν πουλούσαν τόσο όσο τώρα. Μέχρι που τα βαρέθηκαν. Θα γίνει κι αυτό στην Κύπρο.

Οι Κύπριοι παρακολουθούν διαφορετικές ώρες τηλεόραση από τους Ελλαδίτες. οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του.... Έχουν και διαφορετικές συνήθειες.

Στην επαρχία στην Ελλάδα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια είναι δεύτερα και τρίτα σε τηλεθέαση. Επιλέγουν αυτά που τους αφορούν. Έτσι και στην Κύπρο (πχ Μίλα μου, Γενιές της Σιωπής απ' ότι βλέπω στην AGB)

Ανώνυμος είπε...

Μα, δε βλέπουμε βραζιλιάνικα. Για αυτό και η μόνη βραζιλιάνικη σειρά που παίζει στη Κύπρο (Μπελ, στο ΡΙΚ) δεν τα πάει καλά. Καλά τα πάνε οι Μεξικάνικες και Αργεντίνικες σειρές που παίζουν τα άλλα κανάλια.
Πάντα τα πήγαιναν καλά στη Κύπρο. Απλά, δεν τις είχαμε τόσες πολλές.
Θυμάμαι το "Παλόμα και Λορέντζο" του Σίγμα το 2003 που έκανε το λιγότερο 44% και ήταν πάντα στο τοπ 25.
Μάθετε να ξεχωρίζετε τις σειρές και να μη τις βάζετε στο ίδιο τσουβάλι. Κάποιες λατινοαμερικάνικες (πχ Λουτσία) είναι για τα μπάζα. Υπάρχουν άλλες που βλέπονται ευχάριστα.
Σίγουρα, ΚΑΜΙΑ τους δεν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ευχάριστα. Αλλά δεν φταίνε οι σειρές για αυτό αλλά τα κανάλια που τις μεταγλωττίζουν.
Δεν είναι και ό,τι πιο επιμορφωτικό υπάρχει αλλά είναι μια χαρά για να περνάς το χρόνο σου.
Να πιστέψω ότι όλες οι κυπριακές σειρές (κατά το "βραζιλιάνικα") είναι για τα μπάζα; Εγώ προσωπικά πιστεύω πως Παρά πέντε και Βασιλική ήταν οι εξαίρεση. Ε λοιπόν και οι λατινοαμερικάνοι έχουν εξαιρέσεις. Μην βάζετε ταμπέλες, ειδικά αν δεν ασχολείστε με κάτι και δεν το γνωρίζετε καθόλου καλά. Αφήστε αυτούς που βλέπουν τις σειρές αυτές να γνωρίζουν γιατί τις βλέπουν.
Όσον αφορά τα στοιχεία της AGB της Ελλάδας, αυτά δεν είναι τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του Οκτωβρίου για την Ελλάδα αλλά οι πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές. Μόνο τις σειρές αναφέρει η έρευνα.