Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Τα πικρόχολα σχόλια των περιοδικών

Το ξέραμε από την αρχή ότι κάθε φορά που θα τολμούσαμε να γράφαμε κάτι στο blog μας, κάποια περιοδικά, κίτρινα και μη, θα έβρισκαν την ευκαιρία να γράψουν τα πικρόχολα τους σχόλια και να γεμίσουν τις (κατά τα άλλα "άδειες") σελίδες τους με κακίες...
Ας, είναι, το ότι κάποια εβδομαδιαία περιοδικά άρχισαν να ασχολούνται με τα blog μας, αυτό είναι θετικό. Τώρα, αν δεν τους αρέσουν αυτά που γράφουμε, ή αν τους ενοχλεί που δεν είμαστε φαν των πολυδιαφημιζόμενων προτύπων τους, αυτό είναι δικό τους, αποκλειστικό πρόβλημα.
Εμείς έχουμε ένα σκοπό και μια απλή και συγκεκριμένη φιλοσοφία. Λέμε μπράβο σε ότι μας αρέσει, κάνουμε κακή κριτική σε ότι δε μας αρέσει και γυρίζουμε πεισματικά την πλάτη σε ότι μας προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημα, απλά βλέποντας το. Λέμε όχι στα επιτηδευγμένα, άχαρα κι ανούσια προγράμματα, στους δήθεν της κυπριακής τηλεόρασης που δεν έχουν τίποτε να μας προσφέρουν (είναι απλά σε μια θέση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), σ΄αυτούς τέλος που προσπαθούν με το χειρότερο τρόπο να μιμηθούν κάποια κακά παραδείγματα της ελληνικής τηλεόρασης.
Και στον αγαπητό μας δημοσιογράφο που σήμερα μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί μαζί μας και με τις δήθεν προτιμήσεις μας, λέμε απλά πως, ναι. Εμείς αγαπάμε και "αγαπάμε" ακριβώς για τους λόγους που έχουμε πει πιο πάνω.
Σ' όποιον αρέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: